2011. augusztus 24., szerda

SALÁTÁSKERT A BALKONON mag csomag - Jelenlegi ára: 395 Ft

SALÁTÁSKERT A BALKONON csomag
A csomag tartalma:
Talján vad arugula – 10 mag
Kai choi – thai mustársaláta – 10 mag
Fodros törpe kel – 5 mag
Zöld tölgylevél saláta – 5 mag
Lándzsalevelű sóska – 10 mag
Óriás Bloomasdale spenót – 5 mag
Általános leírás:
Ez a csomag kizárólag olyan salátanövények magjait tartalmazza, melyek sikerrel nevelhetőek cserépben, konténerben, vagy balkonládában.
A csomagban szereplő növények:
Talján vad arugula
A méltán népszerű rukkola vadon tenyésző, nemesítetlen változata. Kellemes, a földimogyoró, a mustár és a torma aromáját idéző ízű és illatú levelei kiváló hozzávalói salátáinknak. Rostokban, kálciumban, vasban, valamint C vitaminban gazdag. A Római korban afrodiziákumnak tekintették!
Nedves talajban 10 fok körül már gyorsan csírázik. 50-70 nap a tenyészideje, de már hamarabb is szüretelhetünk róla. Remekül termeszthető balkonládában, cserépben is.
Kai choi
Thai zöldségspecialitás hatalmas, ropogós zöld levelekkel, és jól elkülönülő fejjel. Korai, 70 napos fajta. Zsenge leveleit salátákba, kifejlett lombját keleti sültekbe, levesekbe teszik. Kellemes, gyenge mustárízével felfrissíti megszokott ételeinket.
Fodros törpe kel
A törpe fodroskel kellemes ízű levélzöldség, mely A, K és C vitaminban rendkívül gazdag. Akár nyersen hideg ételekhez, akár párolva köretként ízletes csemege.
Ez a fajta jól tűri a hideget, és eredményesen alkalmazkodik a túl nedves talajokhoz is.
Zöld tölgylevél saláta
Izgalmas, tölgylevél formájú zöld leveleivel kiváló alapanyaga salátáinknak, szendvicseinknek.   60 napos tenyészidejű fajta.
Lándzsalevelű sóska
Markáns, savanykás ízű sóskafajta. Rendkívül bőtermő.
Óriás Bloomsdale spenót
Amerikai heirloom fajta. Hatalmas leveleivel, lágy ízével a legfinomabb spenótfélék egyike. Sekély gyökeresedése miatt konténerben is sikerrel nevelhető. A és C vitaminban, valamint vasban gazdag.
45 napos tenyészidejű fajta.
Feltételek:
A szállítás a vevő költségén postai úton, előzetes egyeztetés esetén személyesen Budapesten a Nyugati pályaudvarnál oldható meg.
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
Kellemes vaterázást!


Jelenlegi ára: 395 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 05:58
. SALÁTÁSKERT A BALKONON mag csomag - Jelenlegi ára: 395 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése