2011. július 31., vasárnap

Tony Curtis - Önéletrajz - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szerző: Tony Curtis
Kiadó: Delej Kft.
Kategória: Szépirodalom
Típus: Életrajzok
Oldalszám: 370 oldal
Súly: 795 gr
Formátum: Fűzött kemény papírkötés
Tony Curtis - Önéletrajz
Még Elvis Prestley is olyan akart lenni, mint Tony Curtis. Egyáltalán, majdnem minden férfi az ötvenes, hatvanas években Tony Curtis szeretett volna lenni - beleértve magát Tony Curtist is. Kezdetben ő ugyanis Bernie Schwartz volt Bronxból, egy kivándorolt, szegény magyar zsidó család feltűnően csinos fia.
• Története az amerikai álom megvalósulása. Erről szól ez az önéletrajz, szókimondóan és szellemesen, okosan és egyszerűen. Bepillantást enged a sztárcsi-nálás kulisszatitkaiba, Hollywood csillogása mögött a sötét háttérbe, amely például Marilyn Monroe vagy Sharon Tate tragédiájához vezetett. Megtudjuk, milyen szobatárs volt Marion Brando és milyen feleség Janet Leight. Jelen lehetünk a leghíresebb filmek forgatásán. Átélhetjük Tonyval az alkohol- és kokainfüggőség kínjait, majd az öngyógyító terápiát, melynek során festői tehetsége is kibontakozott.
• Tony Curtis együtt dolgozott kora minden nagy sztárjával. Az ő vallomásaik Tonyról, és Curtis önleleplező, éles szemű megfigyelései elénk rajzolják az amerikai filmipar klasszikus korszakát, a bálványok mögött rejtőző, esendő embereket, a romlottság és a tehetség, a fényűzés és a megfeszített munka keverékét, amelyből megszületett a legendás Hollywood.
Nézd meg   a többi   aukciómat is,    rengeteg   könyv 1Ft-ról, minimál   ár   nélkül ! ! ! ! !
Nézd meg a szállítási és garanciális feltételeket !!!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 18:36
. Tony Curtis - Önéletrajz - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése